Privacy & policy


DICLAIMER

Semua gambar, video dan artikel yang dipaparkan pada blog ini adalah hak cipta pemilik masing-masing. Pihak adam-update.blogspot.com tidak memegang mana-mana hak cipta bahan tersebut kecuali dinyatakan.

Semua gambar, video dan artikel yang dipaparkan pada adam-update.blogspot.com adalah di ambil daripada sumber awam yang berbeza, termasuk website, blog mahupun forum , yang di anggap berada dalam domain awam.

Sekiranya anda mengenal pasti gambar, video atau sebarang kandungan yang terdapat didalam adam-update.blogspot.com adalah karya anda, tidak patut disiarkan, sila emailkan kepada kami


Merujuk kepada permintaan anda, pihak adam-update.blogspot.com akan meletak link atau kreditkan 100% kepada hasil kerja anda (sekiranya anda penciptanya) , atau selainnya pihak adam-update.blogspot.com akan memadamkannya dengan serta-merta dengan beberapa bahan bukti dan kebenaran identiti yang di tunjukkan, atau kami akan mencari jalan untuk menyelesaikan konflik yang tercetus.

KEBENARAN KONGSI ARTIKEL

Anda boleh ambil sebarang artikel didalam blog ini untuk kegunaan blog anda, tetapi pastikan anda kreditkan kepada post yang original @ adam-update.blogspot.com . Article Licensed Under the Creative Commons Licensing . Read - [CC Licenses Attribution-BY-NC-SA 3.0]..

PAUTAN DOWNLOAD

semua link download yang terdapat didalam blog ini adalah diperoleh daripada sumber yang berbeza dengan keadaan link yang berbeza. kesemua link yang diletakkan semamangnya berfungsi ketika ianya diletakkan.

Pihak adam-update.blogspot.com tidak dapat melakukkan apa-apa sekiranya link tersebut dipadam atas dasar hak cipta. sekiranya anda menggunakan link untuk download didalam blog ini, ianya atas risiko anda sendiri..

SUMBER BERITA 

kebanyakkan berita, gosip atau gambar yang terkandung didalam blog ini adalah 100% dipetik daripada beberapa sumber yang berbeza. andai ada tersalah maklumat atau sesuatu berita itu tidak patut disiarkan, sila hubungi pihak adam-update.blogspot.com dengan segera.

1 Comments:

  1. Terima kasih telah berbagi infonya sahabat...salam persahabatan dari Indonesia

    ReplyDelete