Wednesday, 30 November 2011

Microsoft Office Visio 2007

Microsoft Office Visio 2007 membantu anda mewujudkan profesional melihat gambarajah-gambarajah untuk memahami, berdokumen dan mengkaji maklumat, data, sistem-sistem dan proses-proses.


Kebanyakan program-program grafik bergantung kemahiran-kemahiran artistik. Bagaimanapun , apabila anda gunakan Visio, penghantaran visual maklumat penting ialah sebagai mudah seperti yang merasmikan satu contoh, bentuk-bentuk berlarutan dalam reka bentuk itu dan memohon tema memberi satu hias penyudah. Selain itu, ciri-ciri baru dan penambahan dalam Office Visio 2007 membuat mencipta gambarajah-gambarajah Visio bahkan lebih mudah dan lebih cepat, dengan keputusan-keputusan paling menarik pernah.

Visio tersedia ada dalam dua edisi: Microsoft Office Visio Professional 2007 dan Microsoft Office Visio Standard 2007. Pejabat Visio Standard 2007 tawaran kebanyakan ciri-ciri dalam Office Visio Professional 2007, tetapi Office Visio Professional 2007 termasuk templat untuk lebih banyak jenis gambarajah-gambarajah dan beberapa ciri-ciri termaju.

Reka bentuk perisian dan bentangan, Microsoft Office Visio 2007 membantu profesional IT dan perniagaan-perniagaan membayangkan, meneroka dan berkomunikasi maklumat kompleks, meliputi teks rumit dan jadual-jadual, yang ialah sukar mengerti kepada gambarajah-gambarajah Visio yang berkomunikasi maklumat di satu derakan.

Daripada gambar-gambar statik, mewujudkan gambarajah-gambarajah Visio berhubung kepada memaparkan data itu, mudah menyegarkan , dan dengan dramatik meningkat produktiviti anda. Gunakan pelbagai jenis gambarajah-gambarajah yang luas dalam Office Visio 2007 faham, melaksanakan dan berkongsi maklumat tentang sistem-sistem, sumber-sumber dan proses-proses organisasi sepanjang syarikat anda.


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License. kalau dah baca tu, ringan-ringankanlah tangan anda untuk like page ADAM ok..
Make Your Own Gifts Here

0 Comments

Post a Comment